Om oss

Tillsammans är vi en kyrka där alla är välkomna, sedda och älskade. I gemenskap med varandra så finner vi glädje och kan göra mycket mer än var och en kan göra ensamma.

Vi älskar barn och ungdomar och vill att barn och ungdomar ska älska vår kyrka. Därför vill vi satsa på att barn och ungdomar ska ha roliga aktiviteter att göra i vår kyrka såsom pingisbord, biljardbord, fotboll och mycket mer. Vi anordnar också resor och övernattningar och andra överraskningar. Allt för att det alltid ska finnas något nytt för våra barn och unga.

Vi vill att Guds kärlek ska nå ut till människor som har stora behov i samhället idag. Detta inkluderar de som samhället har gett upp hoppet om. Varje person i vår stad är så dyrbar inför Gud och därför så dyrbar för oss.

VÅR HISTORIA

DE FÖRSTA STEGEN

1. Grundad av Tormod och Marie Flatebö 1989 som Sundsvalls Bibel- och lärjungacenter.
  2. Möttes i olika lokaler fram till 2009 när den nuvarande byggnaden i Skönsberg köptes. I och med att man nu låg vid Sundsvallsbron tog man namnet Brokyrkan.
  3. Hösten 2021 överlämnade Tormod förstepastorsansvaret till Daniel Berglund, 26 år gammal.
  4. Framtiden, som ligger i Guds händer, väntar ännu på att skrivas.

VI ÄR EN KYRKAN SOM ALLTID SÄGER: DET FINNS HOPP FÖR DIG!